Mestersvingerkursus

Uddrag af teksten på mestersvinger.dk
"På dette kursus
er der ikke tale om ræs – der bliver ikke overhalet og ikke testet topfart på langsiden.
Kurset henvender sig til alle motorcyklister som holder af vejsving. Er du erfaren eller helt ny motorcyklist, har en stor, lille, ny eller ældre motorcykel – så har vi det rigtige kursus og finder den rigtige kørsel til dig."

Beskrivelsen af kurset svarede for vores vedkommende absolut ikke til kursets indhold. Når det er sagt, så skal det også siges, at vi lærte meget på kurset og kørte der fra bedre og mere sikre.
Vi blev delt op i hold afhængig af egen bedømmelse, om man var hurtig eller langsom kørende. Vores instruktør mente, vi skulle afmontere side- og toptaskerne, hvilket vi ikke helt forstod, da vi næsten aldrig kører uden. Efter lidt snak blev det accepteret, at vi kunne beholde dem på. Der efter gik dagen med 20 minutters pas på banen, efterfulgt af 40 minutters pusten ud og venten. Under hvert 20 minutters pas skiftede vi (holdet) til at køre efter instruktøren, der viste ideallinien rundt på banen. Efterhånden som vi blev mere kendte med banen og mere fortrolige med maskinen, blev farten gradvis sat op. Briefing efter turen på banen begrænsede sig til et enkelt "Den kører da meget godt sådan en Honda" og så ellers, hvor på banen man skulle placere sig ud for hvilket bremsemærke.
Kurset drejede sig slet og ret om, hvordan man kommer hurtigst muligt rundt på Ring Knutstorp og der skal ikke herske tvivl om, at vi kom rigtig meget hurtigere rundt på det sidste pas end det første.
Et sjovt kursus og en dejlig dag på Ring Knutstorp, men forventningerne til kurset, ud fra beskrivelsen, blev absolut ikke indfriet.

Knutstorp_03.jpg (100651 byte)  Knutstorp_01.jpg (67332 byte)  Knutstorp_02.jpg (62509 byte)