Den Store Limfjordtur 2009

20. september 2009 Peter L, René og en hel del lokale
Første gang jeg (René) køret med på turen. En dejlig dag, der startede meget tidligt fra Århus. Desværre var der meget tåget ind til lige før Støvring, så det var mere  (meget mere) en udfordring end en fornøjelse, at køre nord på af de små veje. 110% koncentration og takkesigelser for ABS-en, når der lige kom noget uventet ud af tågen. Støvring blev nået lige tids nok til en lynhurtig Cola og rundstykke, inden det gik ud af de små veje. Heldigvis lettede tågen og udsynet blev meget bedre.
Dagen bød på mange dejlige veje og regn undervejs, men det kunne ikke ødelægge det gode humør.
I Nørre Vorupør nød vi et dejligt Stjerneskud og fik fortalt lidt historier inden turen igen gik syd efter. Vel tilbage i Støvring efter et mindre uheld med et knækket koblingsgreb, hos en af deltagerne, gik turen for fuld fart syd over af de små veje til Vejle og der fra motorvej hjem til Klagshamn. En dejlig dag der kunne mærkes i kroppen dagen efter.

Invitation fra Peter L:
Den Store Limfjordstur - 2009
Så er det igen ved at være tid for den årlige tur rundt i Limfjordslandet.
Den vil i år løbe af stabelen søndag den 20.09.09
Der er afgang fra Q8 i Støvring kl. 08:50 præcist. (Vi skal nå en færge).
Derfor skal I komme i god tid, så der er tanket, visiret og solbrillerne er pudset, og der er blevet hilst på rocker vennerne fra sidste år.
Turen går som traditionen kræver, af de små krøllede veje til Hvalpsund - over Salling, Mors og Thy, hvor der er frokost i Nr. Vorupør (normalt Stjerneskud). Der efter nord på langs kysten til Hanstholm - øst over til Hjardemål - nord over til Bulbjerg.
Her holdes kaffepause med medbragte "gue sager". Når vi ikke kan drikke mere mokka, går turen hjemover via Aggersund og tværs over det nordvestlige Himmerland til Støvring.
Vi vil være hjemme cirka 3 / 4 stykker.
Da der er flere gamle mennesker med - (over 54), og flere knallerter på under 1298 cm3 vil det hele foregå i et afslappet tempo, hvilket vil sige at vi overholder fartbegrænsningerne.
Nu kan der jo blive regnvejr! og vi er jo så magelige at hvis det regner, ja så gider vi hellere noget andet end at køre på MC. Hvis turen aflyses, vil jeg ringe til jer inden kl. 07:50. Derfor er det nødvendigt med en tilmelding og et tlf. nummer.

nj-02r.jpg (572305 byte) Selv om der er palmer i strandkanten er det nu Hvalpsund, hvor vi venter på færgen, der skal sejle os til Sundsøre.
Vejen ud til Hvalpsund er små og snoede med dejlige udsigter.
nj-03r.jpg (534486 byte) Kaffepause ved Sallingsundbroen.
Peter gør kaffe og brød klar mens Per hælder vand ud af støvlerne efter en ordentlig vasker.
nj-04r.jpg (650419 byte) Dagens frokost blev indtaget med udsigt over Vesterhavet.
Et rigtigt stjerneskud med alt hvad der til hører fyldte godt i maven.
nj-01r.jpg (405992 byte) Bulbjerg er et imponerende sted med sin udsigt og efterladenskaber fra 2. verdenskrig. Tyskerne havde opsat en kanon, der næsten kunne skyde halvvejs til Norge.
Læs mere om Bulbjerg.