Fræs des Curves - Oprindeligt oplæg

Vi skriver den 20. januar, men udenfor er det 6-7 grader lunt, og foråret trykker sig allerede så småt på. Og således også den længe ventede mc-sæson-08.
Også i år tilbyder F&F Tours at arrangere et stykke højtbelagt med kurver af alle mulige slax og dertil godt med tog-pølse, bayersk øl, dele-pizza og røverhistorier.
Som årets tur-titel måske allerede har antydet, går turen i år til de store franske alper.
Turen ligger i dagene 25.-29. juni og kommer i grove træk til at se ud som følger:
25. juni kl. ~ 12.00:
Maskinerne kastes ombord på DB AutoZug i Hamburg/Altona
25. juni kl. 13.21:
Abfahrt Richtung Südfrankreich
26. juni kl. 08.22:
Ankomst til banegården i Avignon. Navigatoren rettes mod høje bjerge, hanen spændes og dækvarmerne afmonteres
26.-28. juni:
3 dage i MC-himmerige
Her er en lille smagsprøve på nogle af turens absolutte højdepunkter, som de ser ud i den foreløbige tur-plan:
Vi skal bl.a. trykke den af igennem nogle af de fantastiske provencalske slugter (heriblandt den berømte Gorges du Verdon/Corniche Sublime), opad dele af Route Napoléon, og så skal vi selvfølgelig også forcere nogle store franske alpe-banditter undervejs, herunder bl.a.:
Col de la Bonette/Col de Restefond 2802/2678m (Bonette er
Alpernes højest beliggende alfalterede stykke vej)
Alpe d'Huez 1850m
Col de Galibier 2646m
Col de l'Iseran 2770m (Alpernes højeste pas)
Petit St Bernard 2188m
Grand St Bernard 2472m
28. juni kl. ~ 19.00
Raketterne kastes ombord på DB AutoZug i Lörrach v/ Basel.
28. juni kl. 20.20
Abfahrt Richtung Hamburg/Altona
29. juni kl. 07.14
Ankomst til Hamburg/Altona
Så afhængigt af temperament og valgt hjemtur skulle alle være hjemme igen i løbet af søndag eftermiddag, måske en lille smule småtrætte.
Som det også har været tilfældet på tidligere F&F Tours, vil turafviklingen blive foretaget i godt og vel raskt tempo og under iagttagelse af stor deltager-disciplin. Raketten vil blive fyret af i relativt lange, hurtige, seje stints og med afholdelse af kun de absolut mest nødvendige spise-, kaffe- og tissepauser.
Så sludrehyggen - som der selvfølgelig også skal være rigelige mængder af - vil for store deles vedkommende blive sparet til om aftenen.
Årsagen til dette for F&F Tours så traditionelle "hastværk" er jo, at vi skal nå at afvikle et mindre årsværk af suveræne pas-km på kun 3 dage...
Denne gang er turen i dens nuværende grov-design på godt 1400 km, så selv hvis vi er meget heldige med vejret, skal vi holde kablet stramt for at nå toget i Lörrach lørdag aften. Og det skal vi jo helst....
Pga. de senere års tilsyneladende store succes med F&F Tours' alpetursrejse-koncept - sidste år var vi ikke færre end 13 kvikke, men trods alt rimelig disciplinerede rødder på tur - kan det, hvis deltagerflokken skulle blive lige så stor som sidste år, eller større.... - blive nødvendigt at bide flokken over i 2 eller flere køregrupper, som så - formentlig og om alt går vel... - vil mødes om aftenen.
Pga af den længere togrejse end tidligere år og pga det lidt senere tidspunkt (så vi lige netop strejfer DB AutoZugs højsæson) ser togprisen for nuværende ud til at blive noget højere end tidligere. Ved 5 mand i 5-mandskupé ser prisen ud til at blive d.kr. 3.122/snude, mens prisen for en enkelt mand på rejse er d.kr. 3.449, så regn med et sted derimellem.
Tilmelding til een af undertegnede senest d. 15. februar. Tilmelding foregår pr. mail.
Stor MC-hilsen og fortsat god flugt mod foråret!
F&F Tours

Infokort over turen

RP_kort_01.jpg (714737 byte) google.jpg (560908 byte) TP_kort_01.jpg (622812 byte) hojde01.jpg (70804 byte)

Touren Planner fil
Route Planner fil