Links
Har du et link, der mangler her, så giv besked.

Du finder også rigtig mange og gode informationer på Flemmings hjemmeside

 
Hotel og overnatning
Motorcykel relaterede
Rejse relaterede med informationer fra lande, regioner og alpepas
 
Hotel og overnatning
Links opdelt efter lande. Hvor området dækkes af flere lande bestemmer hjemmesiden landeadresse beliggenheden.
A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Æ - Ø - Å
Andorra
Bruxelles hotel accomodates you in all seasons within a typical and cordial framework to Soldéu a wood and stones village in pricipauté of Andorra. For a stay to the ski, for trekking or simply to benefit of calms and of the Pyrenees beauty, offer a rest of charm.
Godt lille hotel med rimelige priser og gode burgers. Ingen indendørs MC-parkering, men god P-plads.
Danmark
Lille Grynborg - Dejlig Bed and Breakfast placeret lige midt på fyn.
Rigtig dejligt sted at overnatte til en rimelig pris og med et herligt morgenbord. 
Frankrig
The Auberge du Haut Salat is a small hotel-restaurant facing the central square of the village of Seix in the Couserans. Situated at the foot of the Mont Valier and at the meeting point of several valleys, it's the ideal point of departure for numerous mountain walking routes. The Salat river flowing a few metres from the hotel is a favorite with trout fishermen and kayakers (a canoe-kayak centre is just upriver).
Et pragtfuldt hotel, der næsten er totalt renoveret af danske Eigil og hollandske Elsa. Er du i området er det en omvej værd, at tage en overnatning eller 2. Morgenmaden består af hjemmebagt brød og restauranten er fortrinlig.
MC-parkering i hotellets have, hvor der er sten i græsset til sikker placering støttebenet.
Charteaux & Hotels De France. Giv dig selv en oplevelse ud over det sædvanlige og overnat på et rigtigt slot. Det er billigere end man umiddelbart skulle tro og oplevelserne vi har fået har været helt i top.
Etap hotellerne finder du i det meste af Europa, dog med flest i Frankrig og Tyskland. Billige hoteller uden charme, der altid er beliggende ved de større veje. Nemt og hurtigt, hvis du "bare" skal frem til en destination. Kan være en god ide at bestille plads. etaphotel
L'Arpelin var et af de rigtig hyggelige hoteller juli 2008. Ikke særlig stort, men med god atmosfære og mad. Der er garageplads til maskinerne, så dug på sæderne ikke skal tørres af om morgenen. Hotellet er beliggende i 1745 meters højde kun 7,5 km. fra toppen af Col d'Izoard.
Le Floralp blev besøgt i juni 2008 og var et rigtig hyggeligt hotel, hvor MC-ister er meget velkomne. Hotellet blev drevet af flere ældre damer, der gjorde alt for at vi skulle være glade og tilfredse.
Sørger du pænt serverer de et "rigtigt" morgenmåltid med bacon og spejlæg samt baguette, ost og skinke. 60 Euro for dobbeltværelse og 9 Euro for stort morgenmåltid.
Hotel Le Taillon located in the heart of the village, facing the cirque. SUMMER: At the gates of the National Park, you will discover the joys of hiking medium and high mountains and of course the flora and fauna.
It's rocky barrier, levels of snow and 420 metre waterfall make the Gavarnie cirque an inspired enchanting area which has been designated part of the world heritage by UNESCO. To make the place even more magical, you may discover it on horseback.
Lille hyggeligt hotel med værelser, hvor du får en af verdens bedste udsigter. Privat udendørs parkering og god restaurant.
Italien
Albergo Aurora er et rigtig dejligt familiedrevet hotel. Terry og Ugo er ejerne, der sikrer, at alle får et godt ophold. Priserne er meget rimelige, specielt, hvis man vælger ½ pension - aftensmad på ankomstdagen og morgenmad dagen efter før afgang. Værelserne er gode og maden både god og rigelig.
Grande Albergo i Sestri Levante er beliggende lidt syd for Genova på den fantastiske kyststrækning lige nord på Cinque Terre og syd for Portofino. Ikke specielt billigt, men fantastisk beliggenhed. Spis eventuelt aftensmad på pizzaria Due Forni, hvor de har de mest fantastiske pizzaer.
LaTea i Trepalle, Livogno er et rigtig hyggeligt moderne hotel med meget rimelige priser. Du finder LeTea på toppen af Eira passet i 2200 meters højde, cirkan 5 km. fra byen Livigno. Livigno er et lille toldfrit område i Italien, Dolomitterne.
Trattoria Derna i Varzo har desværre ikke egen hjemmeside, men kommer du i nærheden af Varzo, så stop og nyd et herre pragtfuldt måltid. Varzo ligger på vej ned fra Simplon passet i Schweiz, når du kører ind i Italien. Du kan læse mere her
Trattoria Derna, Pizza Agnesetta N.4. 28868 Varzo. Der er parkering lige ved siden af kirken og skilte viste mod et overnatningssted, som måske er en god ide for der er over 300 vine i Dernas vinkælder.
Selve Varzo er et spændende område, som du kan læse mere om her.
Portugal
Pousadas
er Portugals svar på de spanske Paradores. En enkelt overnatning eller to på en lang tur bør kraftigt overvejes.
Spanien
Hotel Abat Cisneros (kig under "Where to sleep" i venstre kolonne) har vi endnu til gode, men medtaget for at andre ikke skal undlade at overnatte i Montserrat klostret.
Et fantastisk historisk sted her lidt uden for Barcelona. Med en overnatning her er der alle muligheder for at se hele det enorme kloster. Vejen op til klostret er flot og med mange skønne sving.
Hotel Boltana. In the village of Boltaña, in the heart of the Pyrenees, you will find the Hotel Boltaña and the Parador de San Martín. As it name indicates, at the end of the 19th century, it was one of the first “Paradores” in Spain. A cross-road between Serralbo, Vio, La Solana, Aínsa...
In those days, it was a strategic point for travellers, reunion, traders and other people, tradition that has been kept till nowadays.
Et spændende og lidt utradionelt hotel med masser af kunst i stueetagen. Restauranten tilbyder rigtig god og billig mad, men forvent ikke for meget af morgenmaden. Ingen specielt MC-parkering, men meget flinke til at anvise god P-plads.
Paradores er helt unikke overnatningssteder i Spanien. Dyre men absolut en oplevelse værd. Check eventuelt deres ruteforslag.
Hotel Villa Sonsierra er ubetinget et af de hoteller, der har givet os den største positive overraskelse på vores ture igennem Europa. Bag den meget diskrete facade gemmer der sig en lille juvel af et hotel. Værtsparret er udsøgt flinke og de enkelte værelser smukt og smagsfuldt indrettede. Hvordan de må nøjes med 2 stjerner er ubegribeligt.
Prøv at se om du kan få et værelse med udsigt, det vil være toppen.
Glem alt om MC-parkering indendørs, men undlad ikke et besøg af den grund. Det anbefales at booke plads. Husk samtidig at booke plads på restaurant Casa Toni - et ubetinget must, når du er her.
Sverige
Countryside Hotels er Sveriges svar på slotshotelkæden i Frankrig. De påstår at have Sveriges mest charmerende hoteller.  Alle hotellerne i kæden har hver deres specielle historie, som slot, kloster eller slet og ret historisk bygning. Er du til god mad optræder flere af hotellerne i den svenske udgave af Michelin madguide White Guide.
Madam Blå er hygge med stort H og heldigvis milevidt fra de sædvanlige sterile og ens kædehoteller.
"Hotell och restaurang med hematmosfär och lugnt boende i vacker parkmiljö med trädgårdsservering. Rummen är nyrenoverade med sängar av hög kvalite. Familjevåning med braskamin i trädgårdshus. Trådlös Internet. Restaurang med fullständiga rättigheter. Frukost inkluderat i priserna". Mere om Madam Blå her.
Mattisgården lige øst for Kullen og lidt nordøst for Helsingborg, er et super hyggeligt sted med rimelige priser og god mad deres restaurant.
Alle værelser er friske og har en lys smagfuld hjemlig interiør. Værelserne har TV og trådløs internetadgang. Ren frisk sengelinned og håndklæder er inkluderet i priserne.
Orrefors - Det hyggelige lille hotel, midt i det Småländska Glasriket. Hotellet ligger midt i Orrefors, i hjertet af Glasriket. På bekvem gangafstand har du Orrefors Glasbruk med udstilling og glasbutik. Kanon hotel og restaurant - husk at reservere plads.
Tjekkiet
Hotel Galatea besøgte vi i 2002. Et dejligt land, som vi slet ikke fik set nok af. Hotel Galatea var en helt ubeskrivelig oplevelse i luksus og god mad til priser, der på ingen måde stod i forhold til det vi fik. Sæt en ekstra dag af og besøg Lada fabrikken, der ligger lige i nærheden. Der er også mulighed for gode ture i området.
Tyskland
Altes Zollhaus ved Feldberg er et romantisk "Seegasthof" beliggende i et område med meget naturskønt område. Selve hotellet er renoveret og flot. Det kan absolut anbefales, at overnatte på selve hotellet og ikke i gæsthuset, da værelserne på hotellet er rigtig gode. Er du til sauna og kolde bade, er der mulighed for det også ud over den gode mad og øl.
Bad Harzburg - Hotel Seela er et rigtig godt hotel med eget saunalandskab og indendørs svømmehal. Bestil med halcpension, så er prisen OK. Hotellet er beliggende i let gåafstand fra Sole Therme. Check eventuelt tilbud (Angebote) for weekendophold.
München - Ostpark hotel er et rigtig hyggeligt lille hotel lidt uden for centrum af byen. Udefra ligner det ikke den lille perle,det viser sig at være inden for. Værelserne er hyggelige og morgenmaden er superb.
Underjordisk parkeringsplads til de maskiner, der ikke tåler regn.
Rehberg hotel i Harz er et skønt lille hotel med meget billigere værelser. 2012 priser - 29 Euro pr. person i dobbeltværelse med 2 senge inkluderet morgenmad.
Skal du ikke overnatte her, så gør et stop for en kop kaffe eller en god frokost. Der er specielle tilbud til motorcyklister.
Østrig
Granat hotel beliggende midt i Sölden er et perfekt lille hotel, at overnatte på, når du skal op på den højeste beliggende asfalterede vej i Europa, du kan køre på, nemlig, Ötzaler Gletcherstrasse . Veleta i Spanien er højere, men der kan ikke køre, kun gå.  Hotellet ligger lige ved siden af vand- og spaområde, hvor der er gratis adgang, når du bor på hotellet.
Fuscher Lacke er beliggende i 2.262 meters højde på GrossGlockner- strasse. Ikke det mest fantastiske hotel, men beliggenheden er helt fantastisk. Når du overnatter her, har du mulighed for at køre på Grossglocknerstrasse før alle andre, der skal vente på, at "porten" bliver åbnet for indkørsel om morgenen. Stå tidligt op og nyd de fantastiske veje helt for dig selv. En ubeskrivelig oplevelse.

Til top af siden

MC
A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Æ - Ø - Å
Aprilia skal du snakke med Peter B eller Flemming F om.
Baehr kommunikationssystemer er ubetinget nogen af verdens bedste systemer til MC-er. Ud over kommunikation fremstiller og forhandler Baehr diverse udstyr. Deres hjelme er nogle af de mest støjsvage på markedet og leveres altid monteret med mikrofon og højtalere.
BMW  fremstiller kanon maskiner, men yder nok jordens dårligste "after sales service" i Danmark - desværre. Egne erfaringer med BMW Group Danmark, Jes Egeskov MC Service samt Jan Nygaard har desværre ikke været ubetinget positive.
Ind til videre er det dog blevet til R1100RT, 2 styk R1200RT og en F800ST. Servicen i Sverige er ubetinget bedre end i Danmark, men manglen på dele er den samme.
Honda hvor vores personlige kendskab rent fysisk begrænser sig til NTV650 - forgængeren til Deauville. En utrolig dejlig maskine der helt igennem er kvalitet. Eneste vi har at udsætte på den efter 4 år og cirka 70.000 km var faktisk, at den skulle bruge meget plads for at komme rundt. Ikke en eneste gang svigtede den og er man ikke til små hurtige sving i bjergene, er det er perfekt maskine.
Kawasaki skal du snakke med Jacob eller Lars om.
MC Touring Club er Danmarks største forening for motorcyklister og har nu mere end 30.000 medlemmer. Foruden bladet Touring Nyt, kan MC Touring Club også tilbyde rabat på MC-forsikring i Topdanmark, rabat på Hydro/Texaco benzin og på Falck abonnement, billige camping- og vandrerkort, bøger, kort og meget mere. 
Suzuki leverede den første maskine til familien, en GS500E. En dejlig let og håndterbar maskine. Eneste ulempe var kæden, der skulle smøres.
Touratech fremstiller alle mulige tilbehørsdele til diverse mærker. Køber du via nettet, så husk at checke grundigt, at alle dele er med, når du modtager pakken. Kvalitet kendetegner Touratechs udstyr.
Yamaha skal du snakke med Flemming F1 om.

Til top af siden

Rejse
Alpenrouten er en god side med 139 ruter og 1582 waypoints i et af de smukkeste områder for ture i Europa. Det er ikke kun spektakulære pas, men også masser af kurver, højde- og grusveje.
Alpentourer er siden, hvor du finder alle MC touring informationer om alperne. Her er alt: Links, vejinformation, betalingsveje med priser, turtips og beskrivelser.
Alpine Roads er en anden side, hvor du finder rigtig mange informationer om veje og pas i alperne. Ikke så flot bygget op som Alpenrouten, men på engelsk.
Italien
Syd Tyrol
- anvisninger for bjergpas i området.
Se under Verkerhrsbericht i venstre side og klik videre midt på siden under Berg- und Passstrassen
Frankrig
La Route des Cols
er en rigtig god hjemmeside med en mængde information om den franske del af Pyrenæerne. Følges ruten vil du have passeret 34 pas af varierende højde på din vej fra kyst til kyst.
Tag et kig på siden, når du planlægger en tur i området.
Sverige
Glasriket
er et fantastisk spændende område i Småland, hvor du inden for et meget lille område finder 15 store glaspusterier. Planlæg minimum en hel dag til at køre rundt og se på glas.
Småland - Med MC. Småland er skønt og dejligt. Det findes mængder af unikke steder og masser af ting af lave og opleve. Du kan få natur- og madoplevelser samt frem for alt vidunderlige MC-veje. Vi har herlige MC-veje, både med asfalt og grus. Vi har også mange cross og enduro baner.
Tyskland
Autozug
forkorter vejen, når der ikke er tid nok til at undgå motorvejen. Bestil eneten meget tidligt eller lige før, så er der rabat.
Bad Harzburg er en dejlig by i Harz nationalpark. Parken strækker sig over flere forbundslande og har et areal på 24.700 ha. I en af parkens naturindhegninger findes der sig igen fritgående losser. Losseindhegningen ligger ved siden af restauranten „Rabenklippe“.
I selve Bad Harzburg er der et helt fantastisk kurbad med saunalandskab, Harzburger Sole-Therme, Som bare skal nydes, når du er i byen.
Østrig
Grossglockner
er et must. Nok europas bedste MC-veje i et helt vidunderligt landskab. Selv om svingene indbyder til fart, så tag tid til at nyde den pragtfulde udsigt. Her er nok at se på til en hel dag. Ikke mærkeligt, at stedet kaldes motorrad himmel.
Brochure for området - 2,7MB PDF - Du får den udleveret, når du betaler bompenge på vej ind i området.
Timmelsjoch hochalpenstrasse med Passo Rombo. Østrig til Italien eller omvendt.
Husk kontanterne, da der ikke kan betales med kreditkort.
Zillertaler Höhenstrasse kan give flotte, sjove og spændende oplevelser. Små veje, der ikke er i den bedste forfatning, men absolut en tur værd bare du har tid nok. Check også http://www.zillertal.at

Til top af siden